Dit is onze sollicitatieprocedure 

 

1. Digitaal solliciteren

Heb je een leuke vacature gezien en wil je graag bij ons komen werken? We zien jouw cv en motivatiebrief graag tegemoet. Wij houden van creativiteit en laten ons graag verrassen door een originele sollicitatie!  

 

2. Gelukt!

Het is gelukt: je sollicitatie is in goede orde ontvangen en wij nemen deze zo snel mogelijk in behandeling. Om dit te bevestigen ontvang je van ons een mail zodat je een account kan aanmaken voor ons sollicitatieportaal. In dit portaal kan je de status van jouw sollicitatie volgen. Onverhoopt geen mail ontvangen? Stuur ons een e-mail.

 

3. Toegang tot het sollicitatieportaal

Nadat je een account hebt aangemaakt voor ons sollicitatieportaal, kun je hier de status van jouw sollicitatie volgen. Eventuele afspraken of gegevens worden in dit portaal bijgehouden. Maar wees niet bang: je hoeft niet meerdere keren per dag in te loggen om te zien of er al nieuws is. Je ontvangt altijd een mail van ons wanneer wij een bericht of een vraag aan jou hebben.

 

4. Kennismaking

Wanneer wij enthousiast zijn geworden van jouw sollicitatie nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek. Is er een wederzijdse klik? Dan nodigen wij jou graag uit voor een vervolggesprek. Eventueel kan een assessment uitmaken van de procedure, afhankelijk van de vacature/functie. De afspraken kun je terugvinden in het sollicitatieportaal. Hier kun je ook aangeven of je wel of niet beschikbaar bent op de door ons voorgestelde dag. 

 

5. Voorstel

A match made in heaven! Wij doen je graag een arbeidsvoorwaardenvoorstel. Wij vragen jou om hiervoor gegevens aan te leveren. Het voorstel kun je vervolgens bekijken in het sollicitatieportaal. Vanuit dit portaal kun je ook akkoord geven op het voorstel en deze zelfs digitaal ondertekenen. 

 

6. Welkom!

Voorstel getekend en enthousiast? Super! Wij sturen jou nu de officiële arbeidsovereenkomst en bijbehorende documenten. Ook deze kan je via de portal inzien en ondertekenen. Je bent dan aan boord bij staff capital groep en je reis bij ons begint! Welkom! 

Vraag het onze recruiter!

Mocht je in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact op met Sergi, bereikbaar op tel. 0642316734of stuur een mail.